Referenssejä

Sitran Ratkaisu100 -innovaatiokilpailu, 2017

”Miialla on ilmiömäinen kyky yhdistää informaatiota ja tietoa, ja kiteyttää se kirkkaaksi ajatukseksi. Hän on taiturimainen verkkoviestijä ja verkostoissa tapahtuvan yhteistyön orkesteroija. Miia toimii myös rohkeana asiantuntijatyön sillanrakentajana, erityisesti tiedeyhteisön ja liike-elämän välillä, mutta myös yleisemmin yli kuppikuntien ja perinteisten raja-aitojen.”

Janne Ruohisto, CEO, Intunex Oy, Ratkaisu100 -tiiminvetäjä, Skillhive

LUT Koulutus- ja kehittämiskeskus: several training programmes on knowledge and innovation management 2007-2015; building and facilitating online course Introduction to Knowledge Management, 2015

”I have had a pleasure to work with Miia in various continuing education training programmes. She has been teaching our demanding customers in executive and professional positions about how to use social media, virtual communities and crowdsourcing as part of their management and leadership.

As a trainer Miia is approachable and highly appreciated by our customers. She can communicate her strong expertise in a very understandable and practical way.

As a cooperation partner Miia is absolutely reliable. She has a very high working moral and always aims for the best end result for the customer. As she is very open minded, she usually adds a lot of value both to the planning and production processes. Miia is very easy to work with.

I do highly recommend Miia as a trainer and cooperation partner!”

Elina Hannikainen, Training Manager, Lappeenranta University of Technology

The Finnish Union of University Researchers and Teachers: training members on social media use

”I know Miia as a trainer and founder of the Tohtoriverkosto, a network of doctors. She’s an inspiring and adept trainer and has expertise in many areas like social media. I would highly recommend her as a trainer.”

Elina Katainen, Senior Adviser, The Finnish Union of University Researchers and Teachers

OP Suur-Savo: koulutukset sosiaalisesta mediasta

”Tutustuimme Miian kanssa Twitterissä – onneksi. Meillä oli ilo tehdä keväällä 2018 yhteistyötä pankkimme sosiaalisen median koulutuksissa osana digitaalisten taitojen oppimista. Mukana on ollut niin pankin henkilöstöä kuin hallintoakin, kaikkiaan yli 70 osallistujaa. Koulutukset olivat erinomaisia ja ne oli valmisteltu joustavasti pankkimme tarpeet huomioiden. Miialla on vahva koulutus- ja kokemustausta somesta ja häntä on helppo lähestyä. Koulutukset sisälsivät paljon keskustelua ja käytännön harjoituksia. Miialta löytyy vastaus hankalimpiinkin kysymyksiin.”

Tarja Wasenius, markkinointipäällikkö, OP Suur-Savo

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu: sisäiset koulutukset sosiaalisesta mediasta

”Hyvää oli se, että kokeneella käyttäjällä oli näkemystä toiminnallisuudesta, vuorovaikutuksesta ja verkostoitumisesta, eikä koulutus ollut sitä, että opetetaan vain välinettä ja kuorossa painetaan jotain nappia.”

”Kiitos kouluttaja-Miialle. Tämä oli arkijärkistä ja loogista asian esittelyä ja käytön opastusta.”

”Olipa hauska ja asiallinen koulutus. Tällaista lisää. Otetaanko seuraavaksi LinkedIn? Ja Miia on ihan huippu!”

Lisäksi luentoja ja koulutuksia tietojohtamisen, sosiaalisen median ja joukkoistamisen teemoista mm. EFSA, Evira, suomalaisten yhteisömanagereiden cmadfi-verkosto, Tyhyverkosto, Sosteri, Helsingin kaupunki, Imatran kaupunki, Haaga-Helia, Kajaanin ammattikorkeakoulu, ammattikorkeakoulujen tki-osaajavalmennus, Tietoasiantuntijat ry, Kunnallisarkistoyhdistys ry.

”Miia vieraili Imatran kaupungin kutsumana seminaarissamme Mitä opin, kun kokeilin? Pitkän tutkijanuransa ja opettajakokemuksensa puolesta hän oli oivallinen asiantuntija jakamaan kokemuksiaan vuorovaikutteisen opetusteknologian hyödyntämisestä. Omien esimerkkiensä kautta Miia reflektoi opettajan roolia kanssaoppijana sosiaalisessa mediassa, ja rohkaisi opettajia kokeilemaan. Kouluttajana Miiassa yhdistyvät vahva tietämys sekä erinomaiset viestintätaidot.”

Hanna-Kaisa Ellonen, hyvinvointijohtaja, Imatran kaupunki