CV ja yhteystiedot

koomikoo at gmail.com, Twitter, LinkedIn, SlideShare

PALVELUNI

Tarjoan käyttöösi digiajan johtamis- ja koulutusosaamista. Vahva kokemus ja tutkittu tieto auttavat Sinua välttämään hukkainvestoinnit ja pyörien keksimisen uudelleen.

  • Organisaatioiden tietojohtaminen
  • Yhteisömanagerointi, verkkoyhteisöt ja niiden johtaminen
  • Sosiaalisten teknologioiden hyödyntäminen
  • Verkottunut asiantuntijuus ja sosiaalisen median ammatillinen käyttö.


TAUSTANI

Toimin digitaalisen tiedonhallinnan tki-asiantuntijana Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa. Minulla on 15 vuoden kokemus tietojohtamisen tutkimuksen, kehittämisen ja aikuiskoulutuksen parista. Taustani on kauppatieteissä, mutta työni on alusta asti ollut yhdistelmä tietotekniikkaa ja humanismia.

Ammatillisesti olen käyttänyt sosiaalista mediaa tammikuusta 2005, jolloin perustin ensimmäisen blogini. Tiedän, kuinka kannustaa muitakin asiantuntijoita someaktiivisuuteen. Tutkijana olen nettiyhteisöjen varhaisia pioneereja Suomessa (gradu 2003, väitöskirja 2008).

Haastan organisaatiot päivittämään ajattelunsa avointen verkkojen aikaan. Tästä esimerkkinä finaalipaikka ja viides sija Sitran Ratkaisu100 -innovaatiokilpailussa 2017. Skillhive Next on asiantuntemuksen paikantamisen, yhdistämisen, myynnin ja ostamisen markkinapaikka, jolla osaaminen saadaan liikkeelle yli organisaatiosiilojen.

 

VAHVUUTENI

Uutta luova ajattelu ja ongelmanratkaisu. Tuloksellinen tiimityö ja yritysyhteistyö erityisesti tutkimuksessa ja tuotekehityksessä. Hyvät organisointi- ja projektinhallintataidot. Monipuolinen viestintäosaaminen, erityisalueina verkkoviestintä, sosiaalisen median yhteisöt ja verkostot.

Koulutusten suunnittelu ja toteutus asiakaslähtöisesti, kts. referenssit. Selkeiden ja havainnollisten koulutusmateriaalien tuottaminen täydennyskoulutuksiin sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Verkko-oppimisen aktiivinen kehittäminen, LUT:n Vuoden opintojakso –palkinto 2009 yhteisöllisen oppimisen edistämisestä sosiaalisessa mediassa.


VAPAA-AJAN AKTIVITEETTINI

Kesällä 2015 perustin Tohtoriverkoston edistämään tohtoreiden urakehitystä ja vertaistukimahdollisuuksia. Kuulun Tietojohtaminen ry:n Tietoasiantuntija-lehden toimituskuntaan sekä Liikearkistoyhdistys ry:n viestintätoimikuntaan. Olen mukana suomalaisten yhteisömanagereiden cmadfi -verkostossa, kts. puheenvuoroni yhteisöllisyyden kokemuksesta vuoden 2014 cmadfi -tapahtumassa. Luottamustehtävissä olen toiminut Etelä-Karjalan Ekonomien tilintarkastajana vuosina 2009-2014.

Rakkaimpia harrastuksiani ovat kitaran ja pianon soittaminen, kuntosali, kävelylenkit, luonnossa liikkuminen, ruoanlaitto, mahdollisimman tuliset chilit, aasialaiset kasvisruoat ja suomalaiset makkarat. Eläinystävistä minulle läheisimpiä ovat kissat: maatiaiskissa Rauno ja siperiankissa Irina Stolichnaya (Cherrytail’s Floralia).

7 kommenttia artikkeliin ”CV ja yhteystiedot

  1. Moi, tohtoriverkosto kiinnostaa! Olen elokuvalavastaja ja jatko-opiskelija Aallon Artsissa, elokuvataiteen laitoksella. Halunani, tai ehkäpä pakkomielteenä, on erityisesti elokuvalavastuksen ja suomalaisen elokuvan tekoprosessin luovuuspotentiaalin kehittäminen. Hienoa, että tällainen ryhmä on laitettu alulle! Marjaana Rantama

  2. Hei
    Olen tietojenkäsittelytieteistä joulukuussa 2015 väitellyt tohtori. Mielenkiintoinen ryhmä!

  3. Olen kauppatieteiden tohtori, väitellyt onnellisuudesta.Haluaisin mukaan verkostoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s