Pätkätöissä

– Pätkätyövoimatoimistossa, hyvää päivää.

– Täällä Sirpa-Leena Ahkera, hyvää päivää. Sain yhteystietonne ystävältäni Aina Sijaiselta. Tiedustelisin mahdollisuuksista pätkätyöllistyä.

– Olisiko teillä esittää jotain ajatuksen tynkää siitä, millaiselle alalle ja millaisiin määräaikaisuuksiin tai sijaisuuksiin haluatte pätkätyöllistyä?

– Haluaisin kokeilla lyhyttavarakauppiaan uraa, mutta ajatus pysyvästä tuotevalikoimasta tuntuu minusta oudolta. Uskoisinkin, että vasta leikkurin käyttäjänä kykyni pääsevät todella oikeuksiinsa.

– Onko teillä erityisiä kiinnostuksen kohteita tai harrastuksia, jotka voisivat tukea teitä tässä tavoitteessa?

– Katselen mielelläni lyhytelokuvia, myös Get Shorty – Hyvä pätkä sekä Pekka ja Pätkä tulevaisuusselonteon maalareina ovat suosikkejani. Aina kun ehdin, kuuntelen Pienen hetken verran musiikkia. Haluaisin kuunnella enemmänkin, mutta Niin vähän on aikaa.

– Ahaa, tämä vaikuttaa lupaavalta ajatellen mahdollisuuksianne pätkätyöllistyä. Oletteko valmis uhraamaan perheenne, toimeentulonne ja ihmisarvonne kursiaksenne kokoon työsuhteen pätkän toisensa jälkeen?

– Lyhyesti sanottuna kyllä.

 

P1080386

– Onko vielä jotain, mitä haluaisitte kertoa itsestänne?

– Lempiruokaani on Raketti-spagetti ja karkkipäivänä ostan Pätkiksiä. Yleensä tosin uppoudun pätkätyöhöni niin intohimoisesti, että unohdan syödä.

– Olen nyt koonnut tietonne rekisteriin. Seuraavassa vaiheessa suosittelen, että tutustutte pätkätyöhallinnon Avoimet pätkätyöpaikat -palveluun ja päivitätte sinne henkilökohtaisen pätkätyöhistorianne. Voitte myös hakea avoimia paikkoja kätevällä hakutoiminnolla, joka kattaa noin 1300 erilaista pätkätyönimikettä luokiteltuna sekaviin kategorioihin.

– Kiitos avustanne. Minulla oli vielä jokin kysymys, mutta ajatus katk

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s