Byroslavian maakunnat

Taannoinen postaukseni Raporttislavian tabuista synnytti pienimuotoisen lumipalloilmiön, jonka seurauksena valmistui ensimmäinen versio Byroslavian kartasta. Vaikka maa onkin alunperin saanut nimensä ylettömän pikkutarkoista viranomaissääntelyn kukkasista, ei tätä ilmiötä löydä sellaisenaan kartalta. Se on hajautuneena ympäri maata.

 

byroslavia

 

Kiitos pitkälle koulutetun urbaanin asiantuntijaväestön, Raporttislavia ja Selvitysmania tuottavat valtaosan Byroslavian tarvitsemasta ppt- ja pdf-jätteestä. Höpinävitsin maakunnassa kaikki vastuu on siirretty kuulijalle. Tutut ja usein itsestäänselvät asiat saavat verhokseen moneen kertaan viännetyn ja kiännetyn merkityksettömän liturgian.

Kaakkoisen Venäjä-maakunnan asema itärajalla on epävakaa. Strategisia liitosneuvotteluja pohtimaan on asetettu työryhmä.

Pinta-alaltaan suurin maakuntamme on Saavutettujen etujen luonnonsuojelualue, jossa keskitytään täysaikaiseen menneen maailmankäsityksen suojeluun ja yhteiskunnallisen neliraajajarrutuksen tehostamiseen mitä erikoisimmilla manöövereillä.

Luova toiminta on keskitetty pääkaupungista irtautuneeseen Hipsterian itsehallintoalueeseen, jossa Alepasta saa ravintolaselfiellä ja kymmenellä uudelleentwiittauksella alennusta ruokaostoksista. Kieli- ja yhteensopivuusongelmien vuoksi uudistusmielimmät digiheimolaiset on eristetty Bitlandin saarelle ja pakotettu käyttämään hihamerkkejä (mikäli digitaalisuushankkeet sitkeästä yrittämisestä huolimatta uppoavat Itämereen, nimetään saari Bitlantikseksi).

Suomi nousuun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s