Aikaansaamattomuuden jalo taito

Posted: 02/03/2011 in laiskuus, sosiaalinen media

Tämä blogi oli tarkoitus perustaa viime kesänä. No, päiväys on maaliskuu ja kakkonen, parempi siis myöhään kuin ei milloinkaan. Päätän täten lähes kolme vuotta kestäneen nettihiljaisuuteni blogosfäärissä – verkkoyhteisojen aika on auttamattomasti ohi, myös käsitteenä, koska nykyään kaikki on somea.

Seuraava askel lienee se, että luovutaan kaikista mahdollisista muotitermeistä ja puhutaan vain yhteisöistä. Mediaa unohtamatta.

Miksi varhaisempi blogini kuoli lopulta pystyyn? Ilmiö tunnetaan nimellä ’omaan väitöskirja-aiheeseen liittyvä krooninen oksetusoireyhtymä’ ja tähän liittyvä puhumattomuuden ja kirjoittamattomuuden tila. Eipä silti, kyllä minua nettiyhteisöt ovat kiinnostaneet niin kauan kuin muistan, sekä vapaa-ajalla että tutkimuksellisesti. Painotan ensin mainittua. Oikeastaan niin paljon, että jälkimmäisen intressin voisi deletoida.

Päädyin luomaan blogin, koska minun pitäisi tänään tehdä korjauksia artikkeliin, joka käsittelee käyttäjien erilaisia rooleja sosiaalisessa mediassa ja sitä, millaista arvoa tästä toiminnasta syntyy yrityksille. Do I have to say more?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s